moretolove

white

white

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kupariset kiehkurat!

Oli jo tovi sitten puhetta tästä minun hiusten uudistusprojektista ja senhän toteutti tällä kertaa Vilma Cime Beauty Housesta, jonka hiustenpidennyskäsittelyssä istuin viimeksi vuosi sitten. Tuolloin oltiin koulutusillassa, joten pääsin nyt elämäni ekaa kertaa tutustumaan Vilman kampaamoon Mechelininkadulla. Hiuksena on tälläkin kertaa tuota samaa MXL-hiusta ja voin kertoo, että on muuten parasta mitä oon koskaan kokeillut. Ikävä kyllä, sitä ei enää Suomesta saa, mutta onneksi Vilmalla oli tätä vielä varastossa. 

Huvittavinta tässä oli se, että mulla oli päällä tasan sama Gossipin tunika, mikä viime kerralla vieraillessani Vilman käsittelyssä. Tajusin sen vasta, kun istahdin penkkiin ja mietittiin mitä tehtiin hiuksilleni reilu vuosi sitten :D Tällä kertaa sävelet oli selvillä, sillä olin saanut päähänpinttymän jo monta kuukautta sitten ilmestyneestä Rihannan Rolling Stones kansikuvasta ja tuota kultakuparia tukkaa lähdettiin sitten jahtaamaan...


Lähtötilanne oli mitä oli, eli tuo tyven tumma on pitkälti omaa väriäni ja latva oli kivasti haalistunut. Tämä on siis omaa hiustani, olin repinyt edelliset teipit irti jo pari viikkoa etukäteen.


Cimessä on myynnissä lemppariani Davinessia.


Ja suosikkiani värjäävää hiusnaamiota, KC:n Color Maskia. Nyt tämän uuden tukan kanssa mulla on käytössä näistä tuo sävy Caramel.


Myös Tangle Teezereitä on Cimessä myynnissä.


Mulle tehtiin vaalennus tällä kertaa pyöröharjalla, eli vaalennusainetta levitettiin pyöröharjan avulla pituuksiin. Tyvi jätettiin oman väriseksi.


Saatiin hius vaalenemaan yllättävän hyvin ja selvittiin yhdellää vaalennuskerralla. Tämän jälkeen näihin omiin hiuksiini vedettiin vielä väri päälle ja Vilma värjäili pidennykset hiuksiini sopiviksi.


Ja voilà lopulta sain kuin sainkin haluamani kultakupariset hiukset :)

Ite tykkään aivan hurjasti ja eiköhän se kesää kohti taas vaalene vähän kultaisemmaksi. 


Mikä on teidän tuomio tukasta tällä kertaa? 

Cime Beauty House 
Mechelininkatu 18
00100 Helsinki

Ps. Kannattaa katsastaa Cimen vaihtuvat tarjoukset täältä. Nyt tuolla näyttää olevan myös hyvä hiustenpidennystarjous. Jos mietit hiustenpidennysten ottamista voit varata ensin myös maksuttoman konsultaatiokäynnin.  

Pps. Vilmalla on vielä hyvä valikoima tätä MXL-hiusta, joten kannattaa ihmeessä kysäistä!


9 kommenttia:

 1. Upea hiusmuutos! :) Ja nuo KC:n värimaskit on kyllä todella hyviä. En voi enää elää ilman!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat hiukset! :) Sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Paljonko tommonen vaalennus suunnilleen maksaa ?=)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit hiukset! :) Mutta pakko kyl sanoa oma mielipiteeni noista KC:n värimaskeista, siis itelläni on tuo sävy vanilla, ja kaduttaa todella paljon että tuhlasin 15 euroa siihen. Minkään näköistä värieroa tai sävytystä en ole huomannut käytettyäni tuota, eikä sillä sen puoleen ole mitään kovin hoitavaakaan vaikutusta hiuksiini...

  VastaaPoista
 5. Noora, KC:n värimaskeissa on eri tummuusasteita. Jos hiuksesi ovat liian tummat niin Vanilja ei näy niissä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis väri. Hyvin saatu mustasta yhdellä värjäyskertaa.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.