moretolove

white

white

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Parasta viikonlopuissa...

...on ehdottomasti kiirettömänä aamupäivänä nautittu brunssi kotona! Se tunne, kun saa herätä ilman kelloa, jääkaapissa odottaa brunssiherkut ja minnekkään ei ole koko päivänä kiire. Tätä brunssihetkeä voi pitkittää pitkälle iltapäivään ja tällä pärjääkin sitten helposti iltapalalle saakka.

Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaiselta sunnuntaibrunssilta ihan oman olohuoneenpöydän ääressä, tälle brunssille saa tulla vaikka yöpaidassa, tukka pörrössä ja unihiekat silmissä ;) 

Omat kotibrunssilempparini ovat (Pirkan) luomuomenamehu, juuri viipaloitu ananas (kyljessään kiivi ja banaani) ja tuoreet croisantit parmankinkulla. Tosin en pistä kyllä pahitteeksi juustoja viikunahillolla ja tuota rapsakaksi paistettua pekoniakaan, no on se munakas ja muffinssikin ihan ok, viilillä ja myslillä tietty!

Ihanaa maanantaioloa kaikille! ;)


4 kommenttia:

 1. Ihana aamubrunssi! Itse olen vaan niin laiska - sunnuntaiaamuna kahvit keittimestä kuppiin ja sohvan uumeniin ihmettelemään aukenevaa aamua... ;) Ehkä voisi yllättää itsensä joku aamu? ;)

  VastaaPoista
 2. Minä syön joka aamuisen kaurapuuroni, mutta ihanan rauhassa ja vasta ihanan myöhään ja ehdin juoda sen toisenkin kupin kahvia. Sanomalehdenkin saa lukea ihan rauhassa(paperiversion, läppäri olkoot kiinni). Inhoan kiireisiä arkiaamuja ja nyt kun taas kellot siirrettiin, tuntuu, että on ihan pihalla. Kun ei edes sitä toista kahvikupillista ehdi arkena aamulla kotona kiskaista ;)

  VastaaPoista
 3. Voi jestas! Joku kaunis päivä herran vuonna Nakki ja kypärä tulen marssittamaan armaat kanssaeläjäni, eli rakkaan jälkikasvuni ja tuon miehen jota lapseni isäksi kutsuu, kenet minnekkin (kunhan ovat poissa jaloista) ja otan itselleni tuollaisen TÄYDELLISEN päivän TÄYDELLISEN brunssin! Kylkeen joku ihana kirja ja viltti ja mikä voisi pilata sen? (vastaus: lapsiin tai mikä pahempaa, mieheen kohdistunut noro-virus tms...) Noh, haaveillahan aina saa :) Mutta nyt tuli muuten nälkä, näyttää TOSI hyvältä! Huippuviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Nälkä. Mikä ihana tekosyy... ;)

  Hauska sattuma, mutta MTL:n suosituksesta taidan nauttia brunssin oman kotikaupunkini Sicapellessä. KIITOS vinkistä. Vastavuoroisesti vinkkaan, että kesällä kannattaa tulla syömään Fryysarin rantaan, mualimman parhaaseen kesäravintolaan.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.