moretolove

white

white

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Summa summarum

Huh, mikä viikko! Eipä ole paljon ehtinyt blogin tai ylipäätään koneen ääressä istuskella, kun on ollut niin paljon tekemistä ja asioita hoidettavana.

 MAANANTAINA 

Hoidin työjuttuja toimistopäivän merkeissä. Yleensä pyrin pitämään aina maanantain toimistopäivänä, jolloin hoidan firman asioita, maksan laskuja, vastailen sähköposteihin, puhun paljon puhelimessa, teen kirjanpitoa, käyn postissa, kuvaan tuotteita postauksia varten, ajastan postauksia yms. Samalla kartoitan myös tulevan ja seuraavan viikon tapahtumat ja menot, sekä päivitän kalenterin ajantasalle ja sovin tapaamisia. Käytännössä siis tyhjennän TO DO-listaa toimistopäivinä aina parhaani mukaan :D Tämä kuva on uusimman LivBoxin tuotteista, joita kuvailin ja testailin.

 TIISTAINA

Istahdin kampaajan penkkiin, kuten teillekin täällä jo mainitsin. Käytännössä tässä projektissa meni "koko päivä", me nimittäin vaalennettiin ja värjättiin ja vieläpä pidennettiin. Postausta tuosta prosessista vielä myöhemmin :) Kuvassa tiistain lähtötilanne.

 KESKIVIIKKONA

Ensin vietin muutaman tunnin Kauneustrendit ja -markkinat seminaarissa Finlandiatalolla ja luennot olivat todella mielenkiintoisia hyvästä johtamisesta hyvän hiusharjan ominaisuuksiin :)


Seminaarin jälkeen poikkesin vielä Glitterin tapahtumassa, jossa sain päähäni mahtavan nutturakampauksen. Tästäkin lisää vielä myöhemmin :)

 TORSTAINA

Putkimiehet pamahtivat meille päivän etuajassa ja koko minun päivän kuviot menivät aivan sekaisin. Tarkoituksena oli hoitaa päivällä asioita ja lähteä illemmalla juhlimaan Aussie-gaalaan Helsinkiin. Koska putkarit veivät päivästä aikaani melkein pari tuntia ja koko päivän suunnitelmat suihkuttomuuden myötä käytännössä uusiutuivat olin jo vähällä jättää koko kekkerit väliin. No onneksi menin, nimittäin meillä oli kyllä ihan tosi hauskaa! Loppupeleissä tänä torstaina ehdin siis hoitaa vaan murto-osan asioita, jotka olin suunnitellut päivän aikana tekeväni...

 PERJANTAINA

Olin taas kotona ja kävin myös pankissa setvimässä tulevaisuuden kuvioita ja vakuutuksia selväksi, työkonevuokraamossa (!!) ja Hong Kongissa, hakemassa tietysti mitäpä muutakaan kuin piikkaavaa poravasaraa, hengityssuojaimia ja remonttipaljuja... Illasta soitin sitten naapureille, että voisinkohan mitenkään mahdollisesti pistäytyä suihkussa :D Tämä suihkuton elämä on kyllä todella ärsyttävää!

 TÄNÄÄN JA HUOMENNA

Kylppäri on nyt tyhjennetty ja kaikki mahdollinen jonka paljain käsin tai ruuvarilla irti saa, on revitty jo alas. Seuraavana alkaakin noiden ihanaisten ysärilaattojen piikkaus ja sama homma lattiaan ja sen vaaleansiniseen laattaan... Saunan paneeleiden repiminen on myös jo hyvässä vauhdissa. Tätä ohjelmassa siis koko viikonlopun ihan omin voimin ja alkuviikosta paikalle saapuu myös ammattilaisia. Tavoitteena olisi saada lopputuloksesta jotain tämän tyylistä!

Jospa tuota jossain vaiheessa ehtisin itse tähän blogin ääreenkin istahtamaan, mikäli en niin oikein mukavaa viikonloppua ja alkuviikkoa teille! :)


5 kommenttia:

 1. ootan kyllä innolla sekä hiusten että kylppärin lopputulosta! :-)

  VastaaPoista
 2. Onko teidän kalenteria vielä mahdollista tilata mistään:)?

  VastaaPoista
 3. Mihin Peppi on kadonnut täältä blogista? :( ei ole pitkään aikaan ollut hänen kirjoituksia..

  Nim. Utelias

  VastaaPoista
 4. Oli ihan tosi kiva postaus :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Täällä toinen utelias.. Tuntuu ainakin lukijan vinkkelistä hassulta, että vain toinen blogin pitäjistä postailee! Keep on going Mimmi, hyvä meininki :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.