moretolove

white

white

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kiitos More To Love 2009-2013!

Meillä olisi vähän kerrottavaa... 

Ollaan mietitty yhdessä jo pitkään mitä tehdään tämän blogin kanssa ja teillekkin on jo vähän vihjailtu asiasta. Muutama kuukausi sitten päätettiin yhteistuumin, että 1.5.2013 lopetamme More To Loven. Se päivä on tänään. Ensi kuussa meillä olisi tullut neljä vuotta tätä blogia täyteen ja tälle matkalle on mahtunut niin älyttömästi asioita, että ei kyllä ikinä oltais voitu kuvitella blogin kautta moista koskaan saavuttavamme. Toisaalta tuntuu, että koko neljä vuotta on kulunut silmänräpäyksessä, toisaalta tuntuu, että siitä, kun postattiin More To Loven ihan ensimmäinen postaus on I-KUI-SUUS!

Päätös tästä blogin lopettamisesta tuntui yhtä aikaa todella helpottavalta ja toisaalta ihan jumalattoman vaikealta ja raskaalta. Koska päätöksestä on kulunut jo tovi, ollaan ehditty käsitellä asiaa ja tällä hetkellä tämä More To Loven loppuminen ei tunnu lopulta, vaan pikemminkin uudelta alulta meille molemmille. Meidän elämäntilanteet on muuttuneet tämän blogin aikana huimasti ja uusi alku tuntuu tässä vaiheessa ehdottomasti parhaalta ratkaisulta. Ollaan mietitty yhdessä monesti sitä, että nyt halinallejen on aika siirtyä elämässä eteenpäin, aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä ja suunnata kohti uusia unelmia, vaikka More To Love tuleekin aina olemaan iso osa meitä, yksi unelma joka saavutettiin yhdessä kovalla työllä.

Ei ole epäilystäkään, etteikö meillä olisi maailman parhaat lukijat ja tukijat (kliseistä, mutta niiiin totta) ja ette varmasti voi edes kuvitella, kuinka paljon olette vaikuttaneet meidän elämään. Ollaan saatu matkan varrella paljon postia ja kiitosta siitä, kuinka ollaan vaikutettu teidän elämään, mutta halutaan vielä muistuttaa ja kiittää teitä siitä, että ollaan saatu vähintään yhtä paljon voimaa teiltä. Moni kommentti ja kohtaaminen on jäänyt mieleen varmasti ikuisiksi ajoiksi ja tästä matkasta tullaan ammentamaan paljon vielä vuosien jälkeenkin. Halutaan myös pyytää nyt anteeksi niiltä kaikilta, kenen viesteihin tai kommentteihin ei ehditty koskaan vastaamaan, kaikki on kyllä luettu ihan ajatuksen kanssa.

Ettekä te meistä kovin helpolla pääse, sillä Mimmi jatkaa bloggailua uudessa osoitteessa omalla blogilla PlusMimminä ja Peppi palailee varmasti vielä joku päivä bloggailun pariin tavalla tai toisella. Informoidaan sitten täällä, kunhan kuviot selkenevät. Lisäksi meidän More To Love-sivu Facebookissa jatkaa ihan ennallaan ja sinne tullaan päivittelemään meidän kuulumisia jatkossakin. Luvassa on vaikka mitä kivaa ja meidän ystävyys säilyy kyllä, vaikka More To Love loppuu, joten toivottavasti jaksatte meidän meininkiä jatkossakin!

Myös tämä blogi jää auki ja kaikkien luettavaksi edelleen ainakin toistaiseksi, joten ihania lukuhetkiä meidän vanhempien juttujen parissa ;) Meitä saa myös tulla moikkaamaan jatkossakin ja meille saa yhä kirjoitella asiasta kuin asiasta, toivotaan ettette hylkää meitä, vaan seurailette meitä edelleen, vaikka tiedetään, että varmasti monelle tämä uutinen tulee järkytyksenä. Toivottavasti ymmärrätte tämän meidän päätöksen ja muistatte, että More To Love on enemmän kuin tämä blogi, More To Love on mielentila!

Kiitos kaikille teille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja kaikille joiden elämää on kosketettu ja kaikille jotka ovat meidän elämää koskettaneet tämän lähes neljän vuoden aikana.

Peace&Love,

Mimmi ja Peppi

PS. Muistutuksena ja esimerkkinä vielä kaikille, että niitä omia unelmiaan kannattaa todellakin jahdata! :)

Translation: Thank you all. It's been a great four years but now it's time to move forward. You can still follow us in our Facebook and Mimmi will continue blogging in PlusMimmi.com.

Peace&Love 

Mimmi and Peppi

56 kommenttia:

 1. Ohhoh. Aika pysäyttävä uutinen, vaikka jotain tämänsuuntaista olin aavistellutkin.. Tai en kyllä uskonut, että kokonaan lopettaisitte More To Loven. Aika haikea fiilis, sillä teidän blogi taisi olla ihan ensimmäisiä plus-kokoisten tyttöjen/naisten pitämiä blogeja, joita itse luin, ja olen lukenut tätä monta, monta vuotta. No, ehkä teidän esimerkki vaikutti siinä, että uskaltauduin sitten tekemään myös oman blogini, kiloja häpeilemättä. :) Muutenkin tuntuu, että pluskokoisten blogien skene on suurentumassa ja monipuolistumassa koko ajan.

  Silti sääli, että tää loppuu, mutta kiva että Mimmi jatkaa bloggaamista vielä ainakin.
  Kaikkea hyvää teille molemmille!
  -Elena

  VastaaPoista
 2. tulee kyllä niiin ikävä tätä blogia :(

  VastaaPoista
 3. Harmillista meidän lukijoiden kannalta, mutta kyllä tätä toisaalta osasi jo odottaa...

  KIITOS teille tytöille että jaksoitte bloggailla näinkin pitkään ja hurjan paljon onnea uusiin haasteisiin! :) Uusi alku tuntuu varmastikin hienolta ja sen ansaitsette! Puspus!

  - Henna

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea uusiin haasteisiin ja kiitos mukavista menneistä vuosista :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei, itkuhan tässä tuli! :( Kiitos kaikista vuosista, ihanista postauksista ja siitä voimasta mitä ootte saanu meihin muihin isoihin tyttöihin ammennettua itestänne.

  Täysi ymmärrys päätöksellenne, ja onnea matkaan uuden alun edessä! Ihanaa, että jatkatte kuitenkin Facebook-sivun päivitystä, ettekä katoa täysin bittiavaruuteen.

  Voimaa, iloa, rakkautta ja lisää rakkautta elämään teille <3 ikävä tulee!

  VastaaPoista
 6. Musertavaa kuulla, että lopetatte tän ihanan blogin, teitä on ollut niin ilo seurata! Mutta tietysti elämässä tulee uusia tuulia ja pitää siirtyä eteenpäin. Toivottavasti teistä kuulee vielä :) Kaikkea hyvää ja ihanaa kesän odotusta molemmille! :)

  Sohvi / http://luxurywithsohvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Hienoa työtä olette tehneet, hyvää jatkoa :-)

  http://nooughtfromis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Jotenkin tämä ei tullut yllätyksenä, mutta kovin harmittavaahan tämä teidän blogin loppuminen kuitenkin on.
  Kiitos Mimmi & Peppi, että olette olemassa. Olette rohkaisseet minua todella paljon olemaan oma itseni, pukeutumaan värikkäämmin ja näyttävämmin reilusta ylipainostani huolimatta.

  Kiitos ja kaikkea hyvää teille kummallekin. :)
  Ja Mimmin blogi saa varmasti seuraajan minusta.
  ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos hienosta blogista ja onnea molemmille uusiin koitoksiin :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikista jutuistanne näiden vuosien aikana!
  Täällä blogissa on saatu kokea kanssanne erilaisia tunneskaaloja.
  Te olette saaneet kokea vaikka minkälaisia juttuja ja sitä on ollut
  Mahtavaa seurata vierestä :) Ja uusia hienoja tuulia tulee varmasti
  Eteen jatkossakin!
  Pari kertaa teidät tavanneena ja näitä blogikirjoituksia ahkerasti seuranneena,
  Voin sanoa että teistä on aina jäänyt päällimmäisenä iloinen, herttainen ja
  Puhelias mielikuva :)

  Pitäkää lippu korkealla jatkossakin <3

  VastaaPoista
 11. Itku tuli:( Ikävä tulee, hyvää jatkoa teille molemmille ja kiitos näistä vuosista blogin parissa ♥

  VastaaPoista
 12. Tää on ollu paras blogi ikinä ! Te ootte saanu nostatettua mun itsetuntoa tosi paljon osilla kirjotuksistanne =) Ootte kauniita, kaikkea hyvää teille jatkossa =) Seuraillaan facessa siis <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos!!<3 Ihanaa että jätätte blogin "auki" jotta tänne voi aina palailla lukemaan lempipostauksia uudelleen! :)

  VastaaPoista
 14. <3 Kaikkea hyvää teille Mimmi ja Peppi!!!

  VastaaPoista
 15. Kiitos huippu blogista ja siitä työstä mitä ootte meidän pluskokoisten naisten eteen tehnyt <3 Kiva että tää blogi jää auki ja myös teidän facebook sivut jatkaa toimintaa (helpottaa vierotus oireita ;) )
  Kaikkea hyvää teille molemmille ja KIITOS!!!!<3

  VastaaPoista
 16. Älyttömän iso kiitos teille tästä blogista! Oon lukenut juttujanne ekasta kesästä saakka, ja on ollu mieletöntä seurata teidän matkaa. Mun oma elämäkin on tässä ajassa muuttunut tosi paljon, joten teidän päätös tuntuu luonnolliselta. Kaikelle on aikansa. Kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
 17. Kiitos teille! Annoitte niin paljon ajateltavaa elämään, ja teidän ansiosta olen vuosien tuskailun jälkeen alkanut viimeinkin antamaan itselleni mahdollisuuden. Vihdoinkin alan pikkuhiljaa hyväksymään ja pitämään itsestäni, ja kiitos kuuluu teille kahdelle! Kiitos ja ylistys kiitos! Tulee ikävä, mutta onneksi ettei poistu kuitenkaan kokonaan! <3

  VastaaPoista
 18. Kiitos positiivisuudesta ja kaikesta, mitä annoitte blogillanne muille! Olette niin ihania <3 Hyvää jatkoa! Tuun varmasti palaamaan tänne blogiin sadepäivinä, lukemaan postauksia piristykseksi!

  VastaaPoista
 19. Melkein alusta saakka olen lukenut tätä ja no, itsellekkin pikku kyynel virahti poskelle...
  Kiitos näistä kaikista vuosista! :)
  <3

  VastaaPoista
 20. Ei tullut kyllä yllätyksenä, mutta silti musertavaa. Mielestäni Mimmi ansaitsee tässä vaiheessa ison kiitoksen siitä että olet jaksanut pitää yksin blogia yllä n. viimeisen 6kk ajan. Olen vanha lukijanne ja selvästi huomannut että olet yksin pyörittänyt koko rumbaa ja tästä seurannut minulle ajatuksia että oletteko tulleet tienne päähän?

  Kiitos Mimmi, olet mahtava!

  VastaaPoista
 21. Kiitos - olen aika tuore lukija...onnea ja menestystä jatkossakin!!!

  VastaaPoista
 22. Uusille aluille!
  Kiitos, kaikesta :) Te olette ihania ihmisiä ja todellakin olette antaneet paljon pluskokoisille tytöille, ja varmasti muillekin. On ollut hieno tutustua teihin ja toivon molemmille kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 23. Tulipa tosiaan täysin yllätyksenä tämä. Kiitos teille ihanille ihanasta blogista ja Mimmin blogia seuraan varmasti jatkossakin. Olette upeita! Ihanaa jatkoa teille!

  VastaaPoista
 24. Kiitos teille kaikesta - erityisesti rehellisistä, elämänmakuisista ja positiivisista postauksista!

  VastaaPoista
 25. Harmillinen takaisku, etten sanoisi. On ollut mukava seurata teidän taivaltanne ihan alusta saakka, välistä vähän vähemmän, mutta nyt loppuvaiheessa taas enemmän. Välillä tuntui, kuin olisitte mun siskoja, parhaita ystäviä tai jotain, sitten taisin herätä unestani. Haluan toivoa teille molemmille oikein ihanaa elämää, lämpöä, iloa ja valoa, uskoa, toivoa ja rakkautta, innokkuutta ja uusia tuulia.

  VastaaPoista
 26. Aikansa kutakin, niinhän se menee. :) Tämä on tainnut olla ihan ensimmäinen blogi, jota koskaan olen lukenut. Kiitos mukavista jutuista ja hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
 27. Ymmärrettävä päätös, eikä tullut yllätyksenä. Ihailtavan suoraselkäistä lopettaa, jos siltä tuntuu, eikä jatkaa väkisin. Elämä menee eteenpäin, kuviot muuttuvat. Kiitos MTL-vuosista ja ihanaa jatkoa molemmille uusien juttujen parissa!

  VastaaPoista
 28. Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyvää teille molemmille!<3 Kuitenkin tosi kiva, että ette häviä minnekään vaan teitä voi edelleen seurata eri tavoin. :)

  VastaaPoista
 29. EI! Noh kaikki ei oo ikuista. Oli vaan niin kiva tulla tänne lukee ja kattoo kuvia. Insiproitte mun lisäksi varmasti muitakin aivan valtavasti. Ettekä vaan meitä isompia tyttöjä, vaan näytitte kaikille että kaikilla on oikeus olla tyylikäs ja onnellinen. Teidän blogi kannusti varmasti montaa ihan "tavallista" tyttöjä ja varmaan poikiakin. Harmitti jo sillon kun Peppi lopetti täällä. Kiitos ihan hirveesti.
  Teijän kanssa oon surru ja nauttinu. Tuntuu typerältä kirjottaa tätä, mutta tykkäsin teistä ihan hirveesti, vaikka en koskaan tavannukkaan. Lisäksi tuntu, et kun oli tyhmärumaläski-päiviä niin tänne saatto tulla ja piristyy tai tajuta ettei oo ainoa, joka tuntee samoin joskus. <3 Kiitos vielä

  VastaaPoista
 30. Vaikka osasin jo aavistaa, niin myönnetään: kirpaisi silti.
  ISO KIITOS kuluneesta neljästä vuodesta. Kiitos siitä, että joinakin hetkinä, kun peiliin katsominen on kirvoittanut allekirjoittaneesta runoja otsikolla "olen vuori" jokin teidän postaus, jotkut ajatukset, jotkut voimasanat ovat nousseet mieleen ja vahvistaneet sitä pientä ääntä sisältäni, että kelpaan ihan näinkin.
  "what would mimmi and peppi do".
  Se mahtava tunne, kun on katsellut teidän asukuvia ja tuumannut, että hei, mä voisin pukeutua noinkin. Ne perhoset mahanpohjassa, kun on ostanut värikkään ja mikä vielä hurjempaa - hihattoman vaatteen. Kaikki se hyvä mieli, mitä tästä blogista on saanut irti.

  Alkoi päässä soimaan se "Jäähyväiset" kappale, tiedättehän, mitä peruskoulun viimeisessä kevätjuhlissa laulettiin kyyneleet silmissä.
  "..jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin
  teille laulamme nyt näkemiin"

  Kiitos <3.

  VastaaPoista
 31. Kiitos teille! Ootte olleet molemmat ihan upeita roolimalleja miulle läpi tämän nuoruuden kun oon teitä lueskellut! Niin Miss Mixistä ja täältä. Ootte ihania molemmat, tovottavasti se Peppikin vielä palailee! Tulee ikävä teidän yhteisiä juttuja<3

  VastaaPoista
 32. Kiitos. <3 Hyvää jatko tulevien seikkailujenne parissa!

  VastaaPoista
 33. Ehkä vuosi sitten olisin ollut surullisempi, mutta nyt on kyllä pakko myöntää etten osaa niin paljon harmitella kun ei tämä taso ihan samaa ole enää aikoihin ollut(vaikka Mimmi onkin mun ehdoton lemppari ja on ollut ihana lukea sun kirjoituksia!).

  Onnea teille molemmille kaikkeen mihin ryhdyttekään, onneksi en joudu Mimmiä ikävöimään kun oma blogi jatkuu :)

  VastaaPoista
 34. Voi upeat, ihanaiset, suomalaisen blogiskenen uranuurtajat. Rohkeat ja kauniit Mimmi ja Peppi! Onnea uusiin haasteisiin <3 Pusss!!!

  VastaaPoista
 35. Kiitos Mimmi ja Peppi! Te olette tehneet ison vaikutuksen suomalaisiin: plusmuodista on tullut hyväksytympää, olette rikkoneet muureja ja raivanneet uraa :) Plusthanks to you & lots of love!

  VastaaPoista
 36. Kiitos tästä matkasta! Oli hauskaa olla kyydissä:) Tsemppiä kaikkeen tulevaan!

  VastaaPoista
 37. Ikävä tulee tätä blogia! :'( Mutta ikävää helpottaa hieman Mimmin blogi <3
  Onnea uusiin haasteisiin Mimmi ja Peppi! Ootte ihania <3

  VastaaPoista
 38. Jotenkin aavistin tämän tulevan, mutta en sitä halunnut myöntää :( Mutta kaikki ymmärrys teille, elämä tuo aina tullessaan kaikkea uutta ja ihanaa, ne pitää ottaa vastaan silloin kun ne on kohdalla. Kiitos Mimmi&Peppi, teidän tarinoita on ollut ilo lukea, ootte niin ihania ja kauniita naisia että <3

  VastaaPoista
 39. Kiitos!!kai pysytte vielä ystävinä?

  VastaaPoista
 40. Voisin kirjoittaa tähän vaikka mitä, mutta tiivistän kaikki ajatukseni yhteen sanaan: KIITOS!<3 :)
  ..ja tietenkin onnea tulevaisuudelle ja kaikkiin uusiin ja tuleviin haasteisiin paljon tsemppiä ja jatkakaa samaa rataa! Mimmin blogia tulen varmasti seuraamaan vielä jatkossakin:)

  VastaaPoista
 41. kiitos näistä neljästä vuodesta, ihanat naiset ♥ Teiltä on saanut niin paljon iloa ja voimaa tähän välillä niin paskaan arkeen. Opetitte että avaimet onneen on jokaisella itsellään, ja niitä on opittava käyttämään itse sillä kukaan muu ei sitä sun puolesta tee. Kaikkea ihanaa jatkoon! Ootte uuden alkunne ansainneet :)

  VastaaPoista
 42. Kiitos kaikille. On ollut elämäni parhaat neljä vuotta ja tuntui ihan superhaikealta tehdä tämä päätös, mutta samalla helpottavalta. Pysytään todellakin ystävinä ja tullaan tekemään juttuja yhdessä varmasti. <3

  VastaaPoista
 43. Kirjoitin piiitkän kommentin, mutta se pyyhkiytyi pois kun sormet lipesi...
  Jeps. :d

  No mutta, ydinajatus oli kiittää teitä molempia blogista.
  Olette vaikuttaneet niin paljon positiivisesti itsetuntooni, etten varmaan käsitäkään.
  Olette pari kertaa tulleet vastaan kadulla ja vaikka olen yrittänyt coolisti kävellä ohi vaan, niin silti pieni innostunut hymy on karannut kasvoille.
  "Mimmi ja Peppi! Livenä!"


  Blogijuhlissa olitte upeita ja vaihdoimme pari sanaa (kuten jaksoitte tehdä kaikkien kanssa!), mikä oli todella hienoa ja osoitti minulle miten paljon jaksatte välittää lukijoista.

  Kiitos! Olette suurena inspiraationa tällaisille vanhemmillekin lukijoille.  VastaaPoista
 44. Pakko kysyä, anteeks et oon tyhmä, mut miten tää on Pepin mielestä blogi, joka ei enää tuntunut hyvältä ja johon ei ollut enää aikaa, mut nyt on aikaa omaan blogiin kumminkin, miks jatkaa eri teillä, kun olitte yhdessä niin iso menestys, en ymmärräää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo monesti on sanottu, tämä oli todellakin meidän yhteinen päätös. Me MOLEMMAT haluttiin lopettaa More To Love, me MOLEMMAT haluttiin alottaa puhtaalta pöydältä ja kun tämä päätös tehtiin joskus ihan alkuvuodesta 2013 niin oli täysin selvää, että molemmat alottaa ns. "puhtaalta pöydältä" eli omat blogit. Meitä on syytetty kaikenmaailman ahneudesta ja liiasta kaupallisuudesta, mutta eikö se nimenomaan kerro jotain jos meillä on hyvin menestyvä blogi, hyvin menestyvä firma sen ympärillä ja siltikin halutaan lopettaa se, koska ei vaan enää tunnu siltä että haluamme pitää More To Lovea? Me ei enää haluttu jatkaa tätä blogia, koska ei vaan enää tuntunut siltä. Molemmat halusi omilleen. Kuten kirjoitin aikaisemmin, niin kaipasin bloggausta ja kaipasin lukijoitamme. Jo silloin me molemmat rakentelimme omia blogejamme, en vaan itse tiennyt milloin tuon sen julkiseksi. Nyt se on sitä ja olen todella onnellinen ja onnellinen myös Mimmin puolesta joka pääsee tekemään omia, itselleen mieluisia juttujaan! :)

   Poista
  2. Kurjaa silti jotenkin, mut hyvä jos ja kun olette onnellisia ja jatkatte silti meidän itsekkäiden ja vaativien fanienne ilahduttamista nyt sitte tuplablogeilla :) Pääasia kumminkin ettet Peppi kadonnut kokonaan, kun sua jo niin moni rakastaa ja tarvii <3


   T. sama edellinen tyhmä

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.